Diensten

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Bij Designcy kunt u terecht voor het laten ontwerpen van onder andere logo’s, huisstijlen en het ontwerpen en ontwikkelen van websites.


Onze diensten op een rij:
  • Website design & development
  • Logo ontwerp
  • Huisstijl ontwerp
  • CMS
  • Illustraties
  • Print
LOGO
Een sterk logo creëert meerwaarde en maakt uw bedrijf of product herkenbaar bij klanten en leveranciers. Een sterk logo is tijdloos, blijft hangen en biedt mogelijkheden naar verwerking in de huisstijl. In een evenwichtig logo zijn typografie, kleurgebruik, grafische vormen en texturen perfect op elkaar afgestemd.
HUISSTIJL
Een huisstijl vormt de rode draad voor uw communicatie. Typografie, vormen en kleuren uit het logo worden consequent doorgetrokken in briefpapier, visitekaartje, enveloppe en alle drukwerk dat nodig is. Een mooie huisstijl gaat verder dan een grafisch ontwerp. Speciale papiersoorten en druktechnieken geven uw identiteit meerwaarde en een uniek karakter. Ze versterken het logo en de uitstraling.

WEBDESIGN & DEVELOPMENT
Designcy ontwerpt en ontwikkelt websites met zorg voor zowel creativiteit en de gebruiksvriendelijkheid. Er wordt rekening gehouden met de meest recente webstandaarden, zonder aan creativiteit in te leveren.
PRINT DESIGN
Designcy ontwerpt naast logo's en huisstijlen diverse drukwerken zoals flyers, brochures, wenskaarten en meer. Wij leveren de ontwerpen drukklaar aan, zodat u er zelf mee naar een drukker kunt gaan. Wanneer u graag wilt dat wij dat ook verzorgen is dat geen enkel probleem.
Wilt u meer weten? Neem dan een kijkje in onze geselecteerde creaties.

Vraag direct een offerte aan via ons online offerte formulier